Termeni legali si Confidentialitate

bullet 6 Mai 2012

Urmatorii sunt termenii unui acord legal intre dumneavoastra si Direct Technology S.R.L.

Prin accesarea, cautarea si/sau folosirea acestui site web, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat acesti termeni si ca respectati toate legile si regulamentele aplicabile, inclusiv legile si reglementarile privind controlul exportului si al re-exportului. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, nu folositi acest site web.

Acest "site" Web poate contine alte instiintari asupra proprietatii si informatii despre copyright, ai caror termeni trebuie avuti in vedere si respectati. Informatiile din acest "site" Web ar putea contine inadvertente tehnice sau greseli de tipar. Informatiile pot fi schimbate sau actualizate fara notificare. Direct Technology S.R.L. poate, de asemenea, sa faca, in orice moment si fara notificare, imbunatatiri si/sau schimbari la produsele si/sau programele descrise in aceste informatii.

Direct Technology S.R.L. nu isi asuma nici o raspundere cu privire la corectitudinea informatiilor furnizate de Direct Technology S.R.L. si folosirea acestor informatii este pe riscul utilizatorului. Direct Technology S.R.L. nu furnizeaza nici o asigurare asupra faptului ca orice problema raportata ar putea fi rezolvata folosind oricare dintre informatiile furnizate de Direct Technology S.R.L. Furnizand aceste informatii, Direct Technology S.R.L. nu acorda nici o licenta pentru copyright, patente sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

Direct Technology S.R.L. nu doreste sa primeasca informatii confidentiale sau asupra proprietatii de la dumneavoastra prin intermediul "site"-ului nostru Web. Va rugam sa luati la cunostinta ca orice informatii sau material trimis la Direct Technology S.R.L. nu va fi considerat confidential. Prin trimiterea catre Direct Technology S.R.L. a oricaror informatii sau materiale acordati Direct Technology S.R.L. o licenta nerestrictionata si irevocabila de a folosi, reproduce, expune, efectua, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii si sunteti, de asemenea, de acord ca Direct Technology S.R.L. are libertatea de a folosi oricare idei, concepte, know-how sau tehnici pe care ni le-ati trimis in orice scop. Totusi, nu vom dezvalui numele dumneavoastra si nici nu vom aduce la cunostinta publica faptul ca ati trimis materiale sau alte informatii catre noi decat daca:

obtinem de la dumneavoastra permisiunea de a va folosi numele; sau
mai intai va anuntam ca materialele sau alte informatii trimise de dumneavoastra catre o anumita parte a acestui "site" vor fi publicate sau folosite in alt mod impreuna cu numele dumneavoastra; sau
ni se impune prin lege sa procedam astfel.

Puteti afla mai multe despre Practicile de Confidentialitate Direct Technology S.R.L. aici.

Informatiile publicate de Direct Technology S.R.L. pe World Wide Web pot contine referinte sau trimiteri la produse, programe si servicii Direct Technology S.R.L. care nu sunt anuntate sau disponibile in tara dumneavoastra. Astfel de referinte sau trimiteri nu presupun ca Direct Technology S.R.L. intentioneaza sa anunte astfel de produse, programe sau servicii in tara dumneavoastra. Consultati reprezentanta Direct Technology S.R.L. locala pentru informatii referitoare la produse, programe sau servicii care pot fi disponibile pentru dumneavoastra.

Obligatiile Direct Technology S.R.L. referitoare la produsele si serviciile sale sunt guvernate doar de contractele prin care acestea sunt furnizate. Daca obtineti un produs sau un serviciu Direct Technology S.R.L. din afara acestui "site", furnizat fara a avea la baza un contract, acel produs sau serviciu este furnizat "ca atare", fara nicio garantie, expresa sau implicita, si folositi acel produs sau serviciu pe riscul propriu.

Direct Technology S.R.L. nu isi asuma nicio raspundere pentru nici un alt "site" Web pe care l-ati putea accesa prin acest "site". Cand accesati un "site" Web non-Direct Technology, chiar si unul care ar putea contine sigla Direct Technology S.R.L., va rugam sa intelegeti ca acesta este independent de Direct Technology S.R.L. si ca Direct Technology S.R.L. nu are nici un control asupra continutului acelui "site" Web. In plus, o legatura la un "site" Web non-Direct Technology nu inseamna ca Direct Technology S.R.L. gireaza sau accepta vreo raspundere pentru continutul sau folosirea acelui "site" Web. Depinde de dumneavoastra sa luati masuri pentru a va asigura ca orice selectati pentru folosire este lipsit de elemente ca virusi, cai troieni si alte elemente de natura distructiva. IN NICIUN CAZ Direct Technology S.R.L. NU VA FI RASPUNZATOR, FATA DE ORICE PARTE, PENTRU ORICARE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU ALTE DAUNE CONSECUTIVE SUFERITE PRIN FOLOSIREA ACESTUI "SITE" WEB SAU A ORICAREI LEGATURI LA ALTE "SITE"-URI WEB, INCLUZAND, FARA LIMITARE, ORICE PROFITURI PIERDUTE, INTRERUPERI DE AFACERI, PIERDERI DE PROGRAME SAU ALTE DATE DIN SISTEMUL DUMNEAVOASTRA DE MANIPULARE A INFORMATIILOR ORI ALTE ASEMENEA, CHIAR DACA SUNTEM INSTIINTATI IN MOD EXPRES DESPRE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. TOATE INFORMAtIILE SUNT FURNIZATE DE Direct Technology S.R.L. DOAR PE O BAZA "CA ATARE". Direct Technology S.R.L. NU FURNIZEAZA VREO DECLARATIE SAU GARANTIE, EXPRESA SAU IMPLICITA, INCLUSIV GARANTII IMPLICITE PENTRU POTRIVIREA LA UN ANUMIT SCOP, VANDABILITATE SI NEANCALCARE A UNOR DREPTURI SAU NORME. Direct Technology S.R.L. poate oricand sa revizuiasca acesti termeni prin actualizarea acestui anunt. Prin folosirea acestui site web, sunteti de acord sa respectati aceste revizuiri si, de aceea, trebuie sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua cunostiinta de termenii actuali.


Noutati:
Pentru a ne contacta via e-mail, click pe link-ul de mai jos:
Clientii nostri:
Logo Paradox     Logo CDVI     Logo Inner Range     Logo Ctec     Logo hochiki      Logo itx     Logo samsung