Despre noi

bullet Scurta prezentare - Direct Technology - solutii integrate de securitate electronica:

Infiintata in 2005, cu capital integral romanesc, SC Direct Technology SRL s-a dezvoltat pe o piata aflata in plin proces de formare si educare atat a cererii cat si a ofertei, reusind sa devina in prezent unul dintre importantii furnizori de solutii de securitate de pe piata romaneasca.Direct Technology SRL este o firma licentiata conform Legii 333 / 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, lege care guverneaza intreaga activitate legata de sistemele de securitate – proiectare, instalare, service si productie de componente.
De asemenea, Direct Technology SRL dispune de urmatoarele certificari/licente:
  • BS OHSAS 18001:2007 - Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale
  • Certificat atestare executare sisteme incendiu
  • Certificat atestare proiectare sisteme incendiu
  • Certificat atestare, verificare, intretinere si reparare sisteme incendiu
  • ISO 14001:2004 - Sistem de Management de Mediu
  • ISO 9001:2008 – Sistem de Management al Calitatii
  • ISO/IEC 27001:2005 - Sistem de Management al Securitatii Informatiei
  • Licenta IGPR - DPOP

bullet Viziune:

Remarcandu-se permanent atat prin echipamentele profesionale oferite cat si prin seriozitatea si calitatea serviciilor, Direct Technology a reusit sa cladeasca cu partenerii sai o relatie trainica bazata pe incredere, colaborare, profesionalism, relatie pe care firma isi propune s-o dezvolte si cultive in continuare. Scopul nostru este ca prin seriozitate, profesionalism, eficienta si promptitudine sa devenim Solutia Dumneavoastra de Securitate.


bullet Misiune:

Misiunea asumata, aceea de a avea o influenta constanta in modelarea unei viziuni inovatoare, in formarea si sustinerea performantei si a celor mai ridicate standarde in domeniul securitatii, se reflecta prin dobandirea, in iunie 2011, a certificarii ISO9001:2008 si deci aderarea la un sistem de management al calitatii international recunoscut.bullet Ce oferim:

Atuurile noastre pe piata de sisteme de securitate sunt calitatea si flexibilitatea produselor furnizate, relatia deschisa, amiabila cu clientii, promptitudinea livrarii, montajului, instalarii si a suportului tehnic oferit pe parcursul si dupa instalarea echipamentelor si sistemelor.
Oferind solutii atat organizatiilor, corporatiilor, institutiilor statului,cat si centrelor educationale, bancare, rezidentiale, etc., ne-am construit reputatia de-a lungul anilor atat datorita produselor si serviciilor oferite si cat si prin satisfactia clientilor.


Oferta noastra cuprinde:
sisteme avertizare efractie si automatizari - Paradox Security Systems (Canada)
solutii dedicate, pentru spitale si institutii medicale - C-Tec (Marea Britanie)
solutii integrate de automatizare si management cladire - Inner Range (Australia)
sisteme de control al accesului, o gama variata de porti si turnicheti - CDVI (Franta), Perco (Rusia)
echipamente CCTV, solutii profesionale digitale de supraveghere video/audio - Comart, ITX (Corea de Sud), BRICKCOM
videointerfoane si incuietori digitale - Samsung
sisteme de avertizare incendiu - Advanced Electronics (Marea Britanie), PARADOX Hellas (Grecia), C-Tec (Maria Britanie), HOCHIKI (Marea Britanie) etc.

Cu o traditie considerabila in domeniul sistemelor de securitate si gratie colaborarii cu firme de prestigiu din domeniu, Direct Technology este partenerul de care aveti nevoie.Noutati:
Clientii nostri:
Pentru a ne contacta via e-mail, click pe link-ul de mai jos:
Logo Paradox     Logo CDVI     Logo Inner Range     Logo Ctec     Logo hochiki      Logo itx     Logo samsung