Noutati

bullet 14 Mai 2015

Direct Technology Brochure

Puteti descarca Brosura de prezentare a Direct Technology de aici

Direct Technology - Proiect Bucuresti - Catedrala Sf Iosif

bullet 15 Februarie 2015

Protejarea unui lacas de cult are intotdeauna si o latura spirituala. Direct Technology SRL a participat activ la crearea unui spatiu mai sigur pentru toti credinciosii, prin implementarea unui sistem complex de securitate (detectie si avertizare la efractie, control acces, supraveghere cu televiziune cu circuit inchis) la Catedrala Romano-Catolica Sf. Iosif din Bucuresti.
Direct Technology - Proiect Bucuresti - Piraeus Business Center

bullet 10 Noiembrie 2014

A fost receptionata lucrarea "Proiectare si instalare sistem de detectie si avertizare la efractie, control acces, supraveghere cu TVCI, detectie si avertizare la incendiu" la sediul Piraeus Business Center Grivitei. Solutia de detectie efractie si control acces este bazata pe un sistem integrat de ultima generatie, flexibil si puternic, produs de Inner Range Australia si importat exclusiv in Romania de Emporium SRL.
Direct Technology - Proiect Delta - Complex Dunavat

bullet 21 Aprilie 2014

Direct Technology a dat startul vacantei in Delta, prin finalizarea lucrarii "Sistem detectie si avertizare la efractie si supraveghere cu TVCI" la complexul de vacanta Dunavat. Lucrarea a presupus securizarea la efractie a celor 3 unitati de cazare si a spatiului de receptie, precum si supravegherea video (cu camere fixe si mobile) a zonelor de acces dinspre uscat si apa si a diferitelor spatii si facilitati din cadrul complexului.
Direct Technology - Proiect Otopeni - Alix AVien

bullet 12 Decembrie 2013

Direct Technology a finalizat cu succes implementarea unui sistem complex de securitate la sediul de birouri si spatiul de depozitare Alix Avien Cosmetics din Otopeni. Lucrarea a vizat securizarea spatiului de birouri si a celui de depozitare, detectia si avertizarea la incendiu (cu detectoare de fum si temperatura punctuale in birouri si cu bariere de fum in hala de depozitare), supravegherea cu sistem de TVCI a zonelor de acces si a celor de depozitare.
bullet 6 Mai 2012

S-a lansat versiunea v.1.0 a site-ului Direct Technology. Pentru orice informatii sau intrebari, nu ezitati sa ne contactati.Noutati:
Pentru a ne contacta via e-mail, click pe link-ul de mai jos:
Logo Paradox     Logo CDVI     Logo Inner Range     Logo Ctec     Logo hochiki      Logo itx     Logo samsung