Referinte si studii de caz

bullet Clientii nostri:

In calitate de instalator si furnizor de sisteme de securitate, Direct Technology are un portofoliu de peste 100 de clienti pe tot cuprinsul tarii. Printre clientii Direct Technology se numara:

  • Piraeus Bank - retea de sucursale si bancomate (inclusiv sediile de birouri Piraeus Titulescu – cladire cu 21 etaje, Piraeus Romanita si Piraeus Caramfil)
  • Nextebank (fosta MKB Romexterra Bank) - retea de sucursale si bancomate (inclusiv sediul central Nextebank Elefterie)
  • Edenred Romania - sedii si spatii de productie (Bucuresti si Sfantu Gheorghe)
  • Ringier Romania - sedii si tipografii
  • Fabrica de Combustibil Nuclear - Pitesti - sediu
  • Regia Autonoma de Activitati Nucleare - Sucursala de Cercetari Nucleare - Pitesti - sediul si reactorul nuclear
  • Sanofi Aventis - sediu central
  • Alix Avien Cosmetics - sediu si depozit
  • Secom - sediu central si spatiu de depozitare
  • MB Telecom - sediu si spatiu de productie

bullet Referinte - Ce spun clientii nostri:


Avand in vedere prevederile legislative din domeniu, precum si cerintele specifice activitatilor financiar-bancare, MKB Romexterra Bank a desfasurat un atent proces de evaluare si selectie a unei societati specializate in domeniul furnizarii si intretinerii echipamentelor de securitate electronica, capabila sa raspunda tuturor exigentelor legale si comerciale. Urmare procesului enuntat, MKB Romexterra Bank a selectat, in anul 2007, SC Direct Technology srl Bucuresti. Colaborarea cu aceasta societate, in baza unui contract de prestari servicii acoperind necesitatile specifice ale abncii in toata tara, s-a desfasurat pana in prezent, pe tot parcursul acesteia relatiile intre cele doua firme dezvoltandu-se permanent, problemele Bancii fiind rezolvate la un nivel calitativ superior.
(...) Apreciem ca activitatea SC Direct Technology srl, desfasurata in concordata cu cerintele legale in materie precum si cu cele specifice domeniului bancar, demonstreaza profesionalism si rigurozitate.


Cristian Cristea
Director Directia de Securitate Bancara
MKB Nextebank
referinta_MKB_Nextebankzoom

(...)Am fost placut impresionati de solutia tehnica performanta oferita de Direct Technology si implementata la un pret de cost extrem de competitiv, solutie al carei nucleu il constituie un sistem integrat puternic si versatil (Inner Range), cu multiple posibilitati de configurare si raportare a evenimentelor (linie telefonica, SMS, e-mail), fiabil si sigur in functionare si usor de exploatat.
(...)Am apreciat in egala masura profesionalismul echipelor tehnice ale Direct Technology, alcatuite din persoane competente, calificate si autorizate, care au asigurat finalizarea lucrarilor in conformitate cu clauzele contractuale, normele tehnice in vigoare si la termenele agreate. Trebuie remarcata de asemenea promptitudinea si deschiderea manifestate in rezolvarea diverselor noastre solicitari si sugestii, aparute pe parcursul reularii si dupa finalizarea lucrarilor.
Luand in consideratie toate cele mentionate anterior, Sanofi Aventis recomanda firma SC Direct Technology srl ca pe un partener serios si de incredere, pentru orice lucrari din domeniul sistemelor de securitate.


Robert Dragnea
IT Administrator
Sanofi Aventis
referinta_sanofizoom
Noutati:
Clientii nostri:
Pentru a ne contacta via e-mail, click pe link-ul de mai jos:
Logo Paradox     Logo CDVI     Logo Inner Range     Logo Ctec     Logo hochiki      Logo itx     Logo samsung