logo Centaur - Sistem integrat de control al accesului - marca CDVI

bullet Scurta descriere a sistemului Centaur:

Soluţiile de control al accesului reprezintă un instrument necesar pentru prevenirea şi împiedicarea accesului persoanelor neautorizate în clădiri sau zone restricţionate.

Sistemul Centaur al CDVI este o solutie integrata de control al accesului. Arhitectura multi-controler, modulele de extensie şi versiunile de soft disponibile permit generarea rapidă de rapoarte, controlul a 2048 uşi, control de lifturi şi aplicaţii de pontaj pentru 16384 utilizatori per locaţie. Controlerul de acces pentru 2 usi este elementul central al fiecarui sistem de control acces Centaur. Toate intrarile, iesirile, cititoarele si modulele de extensie precum si computerul de gestiune (software-ul Centaur), sunt conectate direct la controler via bus.

Centaur face fata oricaror provocari in materie de control al accesului:
  • Administrare de bunuri: Urmariti traseul bunurilor dumneavoastra si salvati astfel timp si bani: pentru a afla cine se afla in posesia bunurilor dumneavoastra, poate fi generat si trimis pe mail un raport automat.
  • Facilitatea tur de garda: Turul de garda interactiv permite valdarea prezentei in punctele de verificare folosind cititoare de proximitate, puncte de intrare (detectori de miscare, butoane, comutatoare cu cheie) sau puncte de colectare informatii. Include alarme in timp real pentru ignorarea orarelor de validare iar rapoartele de exceptii sunt intuitive.
  • Integrare biometrica: Centaur este solutia optima pentru zonele ce necesita un nivel sporit de securitate prin autentificare pe baza de amprenta digitala. Captarea, administrarea si transferul informatiilor biometrice se realizeaza acum fara efort, utilizand cititoare de amprenta universal recunoscute (modelele CDVI, Sagem etc.)
  • Administrare vizitatori: Aceasta sectiune pastreaza inregistrarea completa a tuturor activitatilor vizitatorilor si mentine informatiile fiecarui vizitator pentru vizitele ulterioare. Astfel, din aceasta sectiune se vor putea controla in siguranta venirile/plecarile tuturor vizitatorilor.
  • Administrarea parcarii: Ofera o monitorizare in timp real a activitatilor din locatia respectiva. Astfel, este posibila vizualizarea rapida atat a locurilor de parcare ocupate si de catre cine sunt acestea ocupate, cat si a numarului de locuri ramase libere.
  • Modulul video (DVR): Permite redarea a maxim 60 secunde inainte si dupa un eveniment specific. Permite de asemenea capturarea unei imagini video (frame) pe parcursul perioadei de redare sau vizualizarea in timp real, in format jpeg.


bullet Componente sistem - Centaur:


centrala Centaur - CTV900-A
Centrala CTV900-A
modul convertor
modul convertor
cititor R885
cititor R885
cititor R890
cititor R890
cititor multiprotocol
cititor multiprotocol
mai multe produse..Noutati:
Pentru a ne contacta via e-mail, click pe link-ul de mai jos:
Clientii nostri:
Logo Paradox     Logo CDVI     Logo Inner Range     Logo Ctec     Logo hochiki      Logo itx     Logo samsung