Sisteme de avertizare la efractie Digiplex EVO - logo Paradox Security Systems

bullet Scurta descriere - Paradox Security Systems:

PARADOX Security Systems (Canada) este cel mai cunoscut nume in sistemele de detectie efractie din Romania. A patrus la noi in tara la inceputul anilor 90 si a dovedit de-a lungul anilor ca este un sistem stabil, flexibil, fiabil, usor de programat si utilizat.
Cu distribuitori in peste 100 tari si o traditie in domeniu de peste 20 ani, Paradox produce toata gama de echipamente antiefractie pentru obiective mici, medii si mari: centrale cablate cu pana la 192 zone si 8 partitii, centrale radio all-in-one, centrale hibride ce suporta atat detectori cablati cat si radio, detectori radio sau cablati conventionali / adresabili, tastaturi LED, LCD sau Touch-Screen, module de control acces, module TCP/IP, comunicatoare GSM/GPRS, dispecerate GPRS, software de programare si management.

dotted line - evo


logo Paradox Imperiallogo Paradox Digiplex Evologo Paradox Magellanlogo Paradox Spectra SP

dotted line - evo


Gama Digiplex EVO (marca PARADOX)

Reprezintă soluţia de securitate ideală pentru locaţii ce necesită atât un sistem de înaltă securitate cât şi unul de control al accesului. Sistemul EVO este proiectat modular şi poate fi extins prin adăugarea modulelor de extensie pe bus-ul cu 4 fire. Astfel, modulele sunt conectate la bus în cea mai convenabilă locaţie, iar intrările de zonă ale acestora sunt atribuite zonei şi partiţiei dorite. Doar intrările folosite ale modulului sunt atribuite unor zone în cadrul sistemului. Odată instalate, toate modulele, inclusiv detectoarele de mişcare pot fi programate de la distanţă, de la tastatură sau utilizând software-ul WinLoad.

Prin integrarea sistemului de securitate cu cel de control al accesului, Digiplex EVO oferă un nivel sporit de protecţie oricărui spaţiu rezidenţial, comercial sau industrial cu un necesar de până la 32 uşi. Accesul pe uşi se realizează în funcţie de drepturile alocate utilizatorilor programaţi la nivel de sistem iar monitorizarea şi alocarea uşilor se poate face la una sau mai multe partiţii din sistem.bullet Componente sistem - Digiplex EVO:


        click pe categoria dorita pentru mai multe detalii:

Centrala EVOtastaturidetectoaremodule de extensiecontrol accesaccesorii
 
Noutati:
Pentru a ne contacta via e-mail, click pe link-ul de mai jos:
Clientii nostri:
Logo Paradox     Logo CDVI     Logo Inner Range     Logo Ctec     Logo hochiki      Logo itx     Logo samsung