Magellan / Spectra - solutii radio sau pe fir de avertizare la efractie - logo Paradox Security Systems

bullet Scurta descriere gama logo Paradox Magellan

MG5000/MG5050 : Centrale Magellan HIBRID, cu transmitator radio - 32 zone
Centralele hibrid Magellan oferă combinaţia optimă între securitate, uşurinţă la instalare şi facilităţi funcţionale.
MG5000 şi MG5050 sunt soluţii ideale pentru orice aplicaţie rezidenţială sau comercială de mici dimensiuni ce necesită maxim 32 zone de protecţie. De asemenea, funcţionalitatea centralelor Magellan poate fi extinsă prin adăugarea modulului VDMP3 pentru apelare vocală şi a modulului IP100 pentru accesarea sistemului prin intermediul internetului. O altă funcţie utilă, StayD - asigură protecţie 24 ore din 24. Centralele Magellan pot fi programate cu ajutorul meniului rapid, reducând astfel timpul necesar configurării sistemului.
• detalii..

Noua consolă radio MG6250 completează seria produselor Magellan.
Combinand intr-un model inovativ facilitatile specifice unui sistem de securitate de inalta tehnologie cu design-ul modern si usurinta de instalare, consola Magellan este solutia ideala pentru supravegherea casei sau afacerii dumneavoastra.
Îmbinând opţiunile de securitate cu designul inovator, MG6250 este compatibilă cu toată linia de produse radio Magellan şi dispune de o serie de facilităţi precum: 2 partiţii pentru monitorizarea a două zone distincte de securitate, cu până la 64 zone şi 16 utilizatori; raportare inteligentă pe mai multe canale prin GPRS, GSM, voce, SMS şi linie telefonică tradiţională; emitator/receptor incorporat; telefon cu difuzor pe GSM sau linie terestră; pana la 16 telecomenzi bidirecţionale (REM2 / REM3) etc.
Centrala este disponibila in culorile: alb / negru / argintiu.
• detalii..bullet Scurta descriere gama   paradox - spectra SP


SP4000 / SP5500 / SP6000 / SP65 / SP7000
Având o tehnologie de comunicaţie sigură, posibilităţi flexibile de extensie şi tastaturi cu un design atrăgător, produsele din gama SpectraSP sunt soluţia ideală pentru orice aplicaţie rezidenţială sau comercială ce necesită până la 32 zone de protecţie.
Centralele Spectra SP pot fi extinse cu module radio sau pe fir precum şi cu o varietate de module accesorii, adaptându-se perfect cerinţelor dumneavoastră de securitate.
Dintre facilitatile centralelor Spectra SP enumeram: StayD - modul inovativ de armare ce permite protectia 24/7, pana la 32 zone şi 16 ieşiri PGM, suport pentru apelatorul vocal (VDMP3) sau modulul internet (IP100).
• detalii..


Noutati:
Pentru a ne contacta via e-mail, click pe link-ul de mai jos:
Clientii nostri:
Logo Paradox     Logo CDVI     Logo Inner Range     Logo Ctec     Logo hochiki      Logo itx     Logo samsung